Welkom bij de podcastserie Digitale Transformatie

 

 

Gasten
Joost Festen
Dirk Vannieuwkerke
Bram van Ast

Resources
Podcast
Presentatie
Aanvullende informatie

Share

share linkedin

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo. Bedrijven en instellingen ontkomen niet aan een digitale transformatie.

Welkom bij de podcast serie ‘Digitale Transformatie’

Waarschijnlijk heeft u een algemeen beeld van hoe de organisatie er in de toekomst uit moet zien. Voordat u zich echter verdiept in het plannen en uitvoeren van een transformatieprogramma, moet u een roadmap voor digitale transformatiestrategie maken om de kloof tussen visie en implementatie te overbruggen.
 
Met deze podcast-serie leert u de verschillende facetten van Digitale Transformatie niet alleen kennen, u zult hierbij tevens uw eigen digitale transformatiestrategie kunnen bepalen en verbeteren.

DE IMPACT VAN DE CORONA-PANDEMIE

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo. De corona-pandemie heeft dat in een stroomversnelling gebracht. In deze podcast vertellen Joost Festen en Dirk Vannieuwkerke hoe zij dit hebben ervaren.

De invloed van corona op digitale transformatie

Luister naar deze podcast-aflevering

DIGITALE TRANSFORMATIE – INKOOPZIJDE

In deze podcast vertellen Joost Festen en Dirk Vannieuwkerke hoe Digitale Transformatie aan de inkoopzijde van een bedrijf in zijn werk gaat én welke voordelen een bedrijf hiervan hebben. Want ook aan de inkoopzijde is er digitale transformatie.

DIGITALE TRANSFORMATIE AAN DE INKOOPZIJDE

Luister naar deze podcastaflevering

DIGITALE TRANSFORMATIE –VERKOOPZIJDE

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo. Dat geldt zeker ook voor de verkoopzijde van een onderneming. Denk daarbij al aan CRM, Marketing Automation en eCommerce. Hoe maakt u daar een geheel van, een integrale Digitale Transformatie.

Digitale transformatie aan de verkoopzijde

Luister naar deze podcast-aflevering

MAAK KENNIS MET iLANE

iLane is ELO Partner voor ELO Digital Office software t.b.v. Digitale Transformatie. De werksfeer binnen iLane draagt bij aan de manier waarop klanten ons herkennen. Klantgerichtheid, flexibiliteit, beschikbaarheid en kennis staan hoog in het vaandel.

iLane Partner voor Digitale Transformatie

Luister naar deze podcast-aflevering

MAAK KENNIS MET ELO DIGITAL OFFICE

Tegenwoordig hoort ELO Digital Office GmbH tot de toonaangevende softwareproducenten voor Enterprise-Content-Management. Wat begon in Stuttgart in 1998, groeide uit tot een internationaal opererende onderneming.

MAAK KENNIS MET ELO DIGITAL OFFICE

Luister naar deze podcastaflevering

Kantoor

iLane BV
Rietveldenweg 49F
5222 AP 's-Hertogenbosch

Telefoon

+31 73 6232935

Email

info@ilane.nl