Podcast- Digitale Transformatie – Maak kennis met ELO

 

 

Gasten
Dirk Vannieuwkerke
Bram van Ast

Resources
Podcast
Presentatie
Aanvullende informatie

Share

share linkedin

In Stuttgart wordt software gemaakt die wereldwijd wordt gebruikt. Ondersteund door talloze vestigingen en gecertificeerde partners.

Digitale Transformatie – maak kennis met ELO

Met ELO’s krachtige software voor Enterprise-Content-Management (ECM) digitaliseert u uw bedrijfsprocessen in een handomdraai. De ELO ECM Suite is het kloppend hart van het ELO portfolio en daarmee ook de basis van uw digitalisering: Het automatiseert uw bedrijfsprocessen, bespaart u tijd en betekent een revolutie in de samenwerking.

Voorbij zijn de dagen van papieren processen, gebondenheid aan een locatie en resource-bindende afspraken. Of het nu gaat om het midden- en klein bedrijf, concerns of overheidsinstanties: ELO-software kent geen grenzen, wordt in alle branches gebruikt en past zich altijd aan uw individuele behoeften aan.

Dirk Vannieuwkerke stelt ELO aan u voor!

DIGITALE TRANSFORMATIE - MAAK KENNIS MET ELO

met Dirk Vannieuwkerke | Digitale Transformatie

Goed om te weten

Met iLane en ELO ontdekt u de digitale trends om in de gaten te houden.
Organisaties moeten actief zijn in digitale transformatie en moeten de steeds veranderende digitale trends tenminste bijhouden om aan de stijgende vraag te voldoen en hun digitale transformatie te versnellen. Hoe IT- en bedrijfsteams zich aanpassen aan de toekomst van werk dat is gebaseerd op verbonden, hybride ervaringen.

Met onze podcasts kunt u op de hoogte blijven van deze trends om innovatie mogelijk maken.
Aanbevelingen om deze trends te gebruiken om de digitale transformatie in uw organisatie te stimuleren.

iLane

iLane is Distributeur voor ELOoffice Document & Content Management Systemen en archiveringsoplossingen. Business Partner voor ELOprofessional en ELOenterprise – Enterprise Content Management

Heeft u een kundige en betrouwbare partner nodig om uw digitale transformatie succesvol te laten zijn?
Dan bent u bij iLane aan het juiste adres. Onze teamleden zijn ELO-geschoold en ELO-gecertificeerd.

ELO Digital Office

ELO Digital Office ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige producten en oplossingen voor elektronisch documentbeheer, digitale archivering en workflow- en webcontent-management en dekt daarmee het gehele spectrum voor Enterprise Content Management (ECM) af.

De in Stuttgart gevestigde onderneming is in 1998 als zelfstandig bedrijf voortgekomen uit het Louis Leitz-concern en is tegenwoordig internationaal actief met vestigingen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en Australië.

Kantoor

iLane BV
Rietveldenweg 49F
5222 AP 's-Hertogenbosch

Telefoon

+31 73 6232935

Email

info@ilane.nl