Partnership

KYOCERA en iLANE bundelen krachten voor de beste oplossing voor haar klanten

KYOCERA en iLANE bundelen krachten voor de beste oplossing voor haar klanten

KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. en iLane B.V. kondigen hun samenwerking aan op het gebied van Document Management Solutions gebaseerd op de ELO Digital Office software voor Electronic Content Management.

KYOCERA Document Solutions is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters, multifunctionals en hierbij behorende software voor documentoplossingen.

Wereldwijd is dit een divisie van een groot, financieel krachtig industrieel conglomeraat, KYOCERA Corporation. KYOCERA Document Solutions heeft 19.750 medewerkers en bij moederbedrijf KYOCERA Corporation werken maar liefst 75.940 medewerkers. In Nederland telt KYOCERA Document Solutions Nederland 80 medewerkers die werken vanuit het kantoor in Schiphol-Rijk.
KYOCERA staat overigens voor de samenvoeging van Kyoto, de locatie van het hoofdkantoor, en Ceramics. Dit laatste is terug te vinden in haar industriële keramische producten, halfgeleiders, zonnecellen voor het opwekken van energie, keramische onderdelen voor medische apparatuur, evenals juwelen, mobiele telefonie, printers en kopieermachines.

We hebben een gesprek met Peter Kremer, Director Business Process Services bij KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. en gaan in op de samenwerking die KYOCERA en iLane zijn aangegaan op het gebied van Document Management Software.
KYOCERA Document Solutions hanteert als uitgangspunt dat we voor een klant komen tot de best mogelijke oplossing voor de uitdagingen waarvoor men staat op het gebied van documentbeheer.” zo start Peter het gesprek.
Dat houdt in dat we in iedere situatie de juiste mix zoeken van hardware, software en dienstverlening.”

Om dit te bereiken heeft KYOCERA als strategie om duurzame partnerships aan te gaan met softwareleveranciers en servicepartners die waarde toevoegen aan de oplossing die KYOCERA zal implementeren. In dit geval betreft het de ELO Digital Office software en iLane als implementatiepartner.
Op het gebied van bijvoorbeeld veilig printen en documentscanning hebben we volop expertise in huis. Wanneer het gaat om meer klantspecifieke oplossingen schromen we niet om gespecialiseerde kennis en ervaring in te schakelen.”, legt Peter uit.

Zo is ook de samenwerking met iLane tot stand gekomen.
iLane beschikt over een team gespecialiseerde professionals die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van het implementeren van Document Management-oplossingen op basis van de ELO Digital Office software.
Op deze manier biedt KYOCERA een volledig passende oplossing aan, met de best denkbare combinatie van hardware, software en services voor een klant.

Onze wijze van benadering is zeker onderscheidend. Bij klantprojecten bundelen we de krachten met professionals. KYOCERA treedt op als hoofdaannemer en we nemen volledige projectverantwoordelijkheid. Hierbij is alles transparant voor onze klant en wordt op een eerlijke en open manier samengewerkt aan succesvolle projecten.”, aldus Peter.
Dat hiermee in een behoefte wordt voorzien blijkt wel aan de snel groeiende belangstelling.
Niet alleen bij grote organisaties merken we een sterke behoefte aan veilige documentoplossingen waarmee een hoge mate van efficiency wordt bereikt. Ook het MKB wil investeren in vergaande digitalisering van informatie- en documentstromen.

Voor de gecombineerde oplossing van KYOCERA en iLane is dan ook ruime belangstelling.
De eerste klantimplementaties hebben reeds plaatsgevonden naar ieders tevredenheid.
We zijn er dan ook van overtuigd dat we met iLane een goede en duurzame partnership zijn aangegaan voor KYOCERA’s DMS/ECM oplossingen.”, zo sluit Peter ons gesprek af.

Over KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.
KYOCERA Document Solutions is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert daarnaast een uitgebreid portfolio printers, multifunctionals en software.
KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten.
KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 80 werknemers.

Over iLane
iLane is gespecialiseerd in de implementatie van ELO Document Management Systemen en archiveringsoplossingen. Met een team professionele specialisten verzorgt iLane het advies, de installatie en implementatie van Document Management-oplossingen op basis van de software van ELO Digital Office.
ELO Digital Office ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige producten en oplossingen voor elektronisch documentbeheer, digitale archivering en workflow- en webcontent-management en dekt daarmee het gehele spectrum voor Enterprise Content Management (ECM) af.

Contactinformatie:
KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.
Beechavenue 25
1119 RA SCHIPHOL-RIJK
Tel.: +31- (0)20 587 72 00

Email: informatie@dnl.kyocera.com 
Internet: www.kyoceradocumentsolutions.nl

iLane B.V.
Rietveldenweg 49F
5222 AP ‘s-Hertogenbosch

Tel: +31 73 6232935
E-mail: info@ilane.nl
Internet: www.ilane.nl

Kantoor

iLane BV
Rietveldenweg 49F
5222 AP 's-Hertogenbosch

Telefoon

+31 73 6232935

Email

info@ilane.nl