Partnership

KONICA MINOLTA en iLane vormen een ijzersterke combinatie

KONICA MINOLTA en iLane vormen een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie; zo kan het partnership op het gebied van Electronic Content Management en Document Management tussen KONICA MINOLTA en iLane gerust genoemd worden.

We hebben een gesprek met Bart Thys, General Manager ITS/ECM bij KONICA MINOLTA Business Solutions Belgium – Netherlands.
Onder zijn verantwoordelijkheid is de samenwerking met iLane tot stand gekomen. Met een duidelijk doel voor ogen.

In de digitale transformatie willen we voor onze klanten een strategische partner zijn.” zo opent Bart kort en krachtig het gesprek.

KONICA MINOLTA heeft een hoge naamsbekendheid en een groot aantal gebruikers van haar MFP’s en printers.
Maar we gaan aanzienlijk verder. Bedrijven hebben vandaag de dag te maken met ontelbaar veel documenten en gegevens, die moeten worden verwerkt en beheerd.”, zo vervolgt Bart het gesprek.

Vroeger schoof men dikke dossiermappen in grote kasten; tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van slimme automatiseringsoplossingen, die naadloos worden geïntegreerd in interne processen en toepassingen.
De sleutel voor slimme ondernemingen heet Enterprise Content Management (ECM) en we helpen onze klanten steeds vaker om documenten en informatie digitaal te beheren.”

Om te voorzien in de groeiende vraag naar digitalisatie bij haar klanten levert KONICA MINOLTA behalve hardware een groeiend aantal Services. Behalve ondersteuning vanuit Sales worden Consultancy- en Delivery-Services geboden. In aanvulling op de hardware en hardware-gerelateerde Services.
Software is eveneens van belang om een complete oplossing voor ECM/DMS te bieden. Hiertoe is gekozen voor de software van ELO uit Duitsland.

ELO is internationale software en is rijk aan direct inzetbare oplossingen. Toepassingen voor bijvoorbeeld Contractmanagement en Personeelsmanagement zijn direct beschikbaar. Afgestemd op diverse branches en met integratiemogelijkheden voor diverse back office-systemen. Daarmee richten we ons op organisaties van 50-500 medewerkers in de Benelux.

Om haar groeiend aantal DMS/ECM-klanten in de Delivery-fase te ondersteunen zocht KONICA MINOLTA naar kundige en ervaren ELO-professionals. Daarbij kwam men uit op iLane, waarmee direct kan worden ingespeeld op de behoefte naar deze expertise.

Uiteraard zullen wij altijd als de hoofdaannemer optreden. Zo hebben onze klanten de zekerheid van een solide projectpartner.
Omdat DMS/ECM voor bedrijven een kritische toepassing is, zoekt men naar deze zekerheid en die kunnen we als KONICA MINOLTA bieden.”

De eerste implementaties zijn ondertussen gerealiseerd in Nederland en België en zowel KONICA MINOLTA als iLane als de klanten zijn over de samenwerking zeer tevreden.

De combinatie die we voor ogen hadden, en hebben, blijkt zeer goed te werken. De ELO-professionals van iLane voorzien in de vraag waarin we bij onze klanten willen voorzien. We zien dan ook met vertrouwen een verdere groei in onze gezamenlijke klanten tegemoet.”, zo sluit Bart Thys het gesprek af.

Inderdaad, het blijkt een ijzersterke combinatie waar veel van mag worden verwacht.

Over KONICA MINOLTA
Konica Minolta Business Solutions is een dochteronderneming van Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokio, Japan. De onderneming levert diensten en verdeelt producten, systemen en oplossingen die aan alle voorwaarden van printen op kantoor- en in de productie voldoen over de volledige levenscyclus van documenten. Hun productengamma gaat van kleur en monochroom multifunctionele en productieve printsystemen, laserprinters en multifunctionele apparaten tot moderne software die apparaten naadloos in werkprocessen en IT-omgevingen integreert.

Over iLane
iLane is gespecialiseerd in de implementatie van ELO Document Management Systemen en archiveringsoplossingen. Met een team professionele specialisten verzorgt iLane het advies, de installatie en implementatie van Document Management-oplossingen op basis van de software van ELO Digital Office.
ELO Digital Office ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige producten en oplossingen voor elektronisch documentbeheer, digitale archivering en workflow- en webcontent-management en dekt daarmee het gehele spectrum voor Enterprise Content Management (ECM) af.

Contactinformatie:
Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V./S.A.
Internet: www.konicaminolta.nl / www.konicaminolta.be

iLane B.V.
Rietveldenweg 49F
5222 AP ‘s-Hertogenbosch

Tel: +31 73 6232935
E-mail: info@ilane.nl
Internet: www.ilane.nl

Kantoor

iLane BV
Rietveldenweg 49F
5222 AP 's-Hertogenbosch

Telefoon

+31 73 6232935

Email

info@ilane.nl