ELO for SharePoint

ELO for SharePoint verbindt het flexibele informatieportaal Microsoft SharePoint met ELO en maakt voor de gebruiker de voordelen van een krachtig ECM-systeem en de handige functies van Microsoft op het gebied van samenwerking en teamwerk toegankelijk.

“In het portaal kunnen bijvoorbeeld projectschema’s of agenda’s worden geïntegreerd, echter via ELO ook toepassingen van derden zoals ERP-, CAD- of e-mailsystemen.

ELO beschikt over interfaces naar bijna alle belangrijke bedrijfstoepassingen zoals SAP, Sage of Microsoft Dynamics en zorgt zo onder andere voor het niet-muteerbaar archiveren van ERP-gegevens.

ELO brengt alle voor een langdurige archivering volgens de wet noodzakelijke functionaliteiten mee. Documenten die moeten worden bewaard, kunnen direct in ELO worden gearchiveerd zonder dat de gegevens in SharePoint worden opgeslagen. Zo bestaat er slechts één database voor het archiveren van documenten inclusief de bijbehorende documenten, omdat ELO de SharePoint-bibliotheken kan vervangen en deze goed presterend houdt. Gegevens kunnen ook tijdelijk in de SharePoint-database worden opgeslagen, daarbij neemt ELO de documenten op basis van regels over. En de gebruiker kan vastleggen welke documenten voor het bedrijf belangrijk zijn en dus moeten worden bewaard. Bovendien kunnen bedrijfsprocessen via de grafische workflowmonitoring in de werkmodus met SharePoint worden vervlochten.

Met ELO kan bovendien de koppeling en replicatie van meerdere locaties worden gerealiseerd. Intelligente replicatiemechanismen zorgen er daarbij voor dat alle mobiel gemaakte of aangepaste documenten direct ook voor alle andere teamleden beschikbaar zijn via het SharePoint-serverportaal. Het samenspel van ELO met SharePoint maakt ook de combinatie van een centrale werkwijze met de flexibiliteit van mobiel gebruik op externe locaties gemakkelijker.