ELO Barcode

Met ELO Barcode automatiseert u het tijdrovend bewerken van papieren documenten.

Barcodes kunnen bij het afdrukken in het desbetreffende gegevensverwerkende systeem op een document worden aangebracht, of er later na het afdrukken worden opgeplakt.

ELO Barcode herkent bij het inscannen van de documenten de barcodes en analyseert deze informatie gericht. Indexgegevens kunnen zo automatisch toegewezen en documenten zonder handmatige bewerking in ELO gearchiveerd worden. Aansluitend kunt u via de comfortabele zoekfunctie heel eenvoudig in ELO zoeken naar de gearchiveerde documenten of geautomatiseerde workflows starten.

ELO Barcode identificeert bij ingescande documenten betrouwbaar verschillende barcodetypes, zoals bijvoorbeeld EAN 8, EAN 13, Code 39, 2 of 5 interleaved, Code 25 interleaved, UPCA, UPCE, en nog veel meer. Voor het documentonderzoek vertaalt ELO Barcode de herkende barcodes in indexgegevens. Nog een voordeel vormen de mogelijkheden voor onderlinge verbinding van de inhoud van de barcodes om individuele indexgegevens te produceren. Zo kan de barcode op een document verwijzen naar reeds beschikbare informatie in het archief over een klant, opdracht e.d. en gerelateerde processen automatisch samenbrengen met deze informatie.