ELO Backup Server

Met ELO Backup Server beheert u het voortdurend opslaan en verplaatsen van documentbestanden naar lange-termijngeheugens van de meest uiteenlopende fabrikanten.

Vooral wanneer het gaat om langdurige opslag van documenten, is het verplaatsen van de gegevens naar dienovereenkomstig gespecialiseerde (gewoonlijk read-only) opslageenheden praktisch. ELO ondersteunt gangbare opslagapparaten van gecertificeerde technologie-partners als Network Appliance, IBM DR500, Plasmon Jukeboxes, JVC en vele anderen.

ELO Backup Server beveiligt uw gegevens voor de back-up op een ruimtelijk verplaatste opslageenheid. Met ELO Backup Server, waarbij de wettelijke richtlijnen centraal staan, kunnen bovendien ook gegevens compleet naar voordelige lange-termijnmedia worden verplaatst.
Daarbij maakt de ELO Backup serverdienst niet alleen een back-up van alle documenten, maar ook van alle bij het document horende database-informatie zoals bijvoorbeeld de indexgegevens. Door de back-up van de database-informatie is in principe ook een basisherstel van de documenten mogelijk voor het geval het centrale gegevensbestand verloren gaat.

En ten slotte ondersteunt de ELO Backup serverdienst bovendien het gelijktijdige beheer van een document op maximaal vier aparte geheugenlocaties, waardoor dit tot wel vier keer redundant kan worden beheerd.