Transport

iLane B.V. heeft verscheidene consultants in dienst die de afgelopen jaren hun sporen hebben verdient in de transport en logistieke sector.

Volgens het woordenboek is transport: “het verplaatsen van de ene naar de andere plaats”. Voor het verplaatsen kun je onderscheid maken in tastbare zaken zoals dingen, vloeistoffen, gassen, dieren, mensen maar ook niet direct tastbare zaken zoals energie of informatie. In de transport wereld zijn vele aspecten van belang, denk daarbij onder andere aan tijd, gewicht, volume en afstand.

Het is echter zo dat efficiency vandaag de dag een zeer belangrijke rol speelt. Je wilt immers met zo min mogelijk verloren ruimte op weg. Hiervoor is een gedegen planning noodzakelijk, waarbij je zaken als halen en brengen op een juiste manier combineert. De klant wil tegenwoordig ook direct kunnen zien waar zijn spullen zijn. Dit houdt in dat elke handeling moet worden vastgelegd. Het vastleggen moet ook niet teveel tijd kosten. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van scan oplossingen.

Ook heb je nog te maken met wettelijke zaken zoals vervoer van gevaarlijke stoffen. Waar bij je bij het vervoeren ook gecertificeerd moet zijn. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van interim management op ICT-gebied, projectmanagement, projectleiding, analysewerkzaamheden, testen en applicatiebeheer in samenhang met diverse hard- en software.