Media en Multimedia

iLane B.V. heeft verscheidene consultants in dienst die in de afgelopen jaren hun sporen hebben verdiend in de media en mulitmediale markt. Hierdoor is uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het gebied van interim management op ICT-gebied, projectmanagement, projectleiding, analysewerkzaamheden, testen en applicatiebeheer.

De kennis van de administratieve systemen die een media en mulitmediaal bedrijf voert, zoals abonnementensystemen en datawarehouses, zijn bij deze specialisten ruim aanwezig.
Zij kunnen u adviseren in de (project-)opzet, selectie, implementatie en begeleiding van deze systemen. Systemen die uw core-business ondersteunen en uw marketing een impuls geven.

Ook als consultant kan een van de specialisten u van dienst zijn binnen een door u geleid project of als ondersteuning van de werkzaamheden die op en rond de systemen dienen plaats te vinden.

Kortom: iLane heeft een media of multimediaal bedrijf veel expertise te bieden op het gebied van administratieve en ondersteunende systemen.