Factuurverwerking

Optimaliseer uw boekhouding met ELO Invoice – de software voor elektronische factuurverwerking.

Afgestemd op uw organisatie

Digitalisering in inkoop en financiën

optimaal factuur goedkeuringsproces

Integratie boekhoudsysteem

Workflowmanagement

Probleemloos in alle systemen van derden geïntegreerd.

ELO Invoice, de software voor elektronisch inkomende facturen, maakt een einde aan moeizame handmatige bewerking van uw inkomende facturen. Van factuurontvangst tot aan betalingsvrijgave, over afdelingen of zelfs locaties heen – voor soepele boekhoudprocessen, digitaal en geautomatiseerd.

Met ELO Invoice verhoogt u de efficiëntie van uw factuurmanagement aanzienlijk.

1. Inkomende facturen

Verzamel inkomende facturen centraal in de ELO postvak: of het nu gaat om gescande papieren facturen of digitale e-facturen.

3. Factuurgoedkeuring

Het goedkeuringsproces voor facturen wordt dan automatisch opgestart – in het geval van verzamelfacturen houdt de factuurworkflow ook rekening met individuele posten, met inschakeling van een clearinginstituut indien verduidelijking benodigd is.

5. Factuurcontrolling

Met de factuurcockpit zijn statistieken, evaluaties en individuele visualisaties eenvoudig mogelijk – en zo zijn alle facturen altijd in beeld.

2. Factuurcontrole

ELO Invoice registreert de factuurgegevens, classificeert ze dankzij een intelligente registratieassistent en slaat het document vervolgens op in het systeem.

4. Boeking

Na goedkeuring wordt de factuurinformatie overgedragen naar het ERP-systeem, vereffend en het document wordt in ELO als “geboekt “gekenmerkt.

Kantoor

iLane BV
Rietveldenweg 49F
5222 AP 's-Hertogenbosch

Telefoon

+31 73 6232935

Email

info@ilane.nl