Toepassing

ELO Digitaal factuurmanagement

Digitaal factuurmanagement
met Business Solution ELO Invoice tijd en geld besparen

Een factuur passeert in het bedrijf vaak verschillende afdelingen op verschillende locaties. Dat kost tijd en geld. Met het digitale factuurmanagement van ELO voor de geautomatiseerde verwerking van binnenkomende facturen kan dit proces worden versneld.

Talrijke facturen bereiken bedrijven elke dag.
Of het nu elektronische of papieren facturen, bonnen in PDF-formaat of een e-factuur formaat zijn: de uitdaging bestaat uit het snel, veilig, efficiënt en voordelig bewerken van de verschillende formaten en het grote aantal binnenkomende facturen.

Dit betreft niet alleen registratie, controle, kostentoewijzing en vrijgave. Veeleer speelt ook het afsluitend boeken en het in het werk stellen van de betaling een belangrijke rol. Zodoende is een vervlechting met bestaande ERP-systemen absoluut noodzakelijk. Met een oplossing voor de geautomatiseerde verwerking van binnenkomende facturen kan dit proces worden versneld en efficiënt en op elk moment traceerbaar worden gerealiseerd.

Met Business Solution ELO Invoice worden binnenkomende facturen volledig verwerkt en de gegevens afsluitend automatisch in het ERP- systeem overgenomen. Met de cockpit voor binnenkomende facturen houdt u alle binnenkomende facturen in het oog. Verschillende beoordelingsstandpunten en rapportagefuncties zorgen voor transparantie en een efficiënt factuurmanagement.

Factuur Management stap-voor-stap:

Stap 1
Binnenkomende factuur wordt ingescand.

Stap 2
De factuur wordt in ELO gearchiveerd en met behulp van ELO DocXtractor geclassificeerd. Daarbij voert ELO DocXtractor een geldigheidscontrole in vergelijking met de database van uw administratief systeem uit.

Stap 3
ELO genereert automatisch het juiste procesverloop en regelt door de workflow de factuurvrijgave.

Stap 4
De factuur wordt na vrijgave in uw administratief systeem geboekt en weer volautomatisch in ELO gearchiveerd.

U wilt meer informatie?
Lees onze productbrochure over de Business Solution ELO Invoice

Kantoor

iLane BV
Rietveldenweg 49F
5222 AP 's-Hertogenbosch

Telefoon

+31 73 6232935

Email

info@ilane.nl